Geniet van een heerlijke, heilzame massage. Neerdalen in rust en ontspanning, eventjes ontladen, om daarna met nieuwe energie in het leven te staan.

Een goede massage stelt je in staat om meer bewust te worden van je eigen lichaam. Dit is het ultieme cadeau dat jij aan jezelf kunt schenken.

Elke behandeling start en eindigt met een kort gesprek. Even kennismaken en verdiepen. Een moment waarin jij eventuele vragen kan stellen.

De massages worden gegeven bij Sweat Healthcenter in Maldegem. Wil jij een massage op maat of aan huis? Stuur een WhatsApp bericht voor meer info.

massagetherapie

De kunst van ontspanning

Diepte massage

Stimuleer je lichaam

Een helende massage met diepe drukkingen op de spieren; zorgt voor verlichting van spierspanningen en stimulatie van het immuunsysteem. Geschikt voor verschillende klachten als, rug, nek, schouders, benen en zelfs bij stress. Deze massage kan ook sporters ondersteunen om preventief blessures te voorkomen en het lichaam sneller laten  recupereren

Een klassieker en steeds garantie voor volledige ontspanning. Deze massagetechniek versoepelt de spieren en stimuleert de bloedsomloop. Blokkades en spanningen worden weggewerkt en het lichaam komt in volledige ontspanningEven loskoppelen om daarna met vernieuwde energie je week verder te zetten.

Relaxatie (zweedse) massage

Ontspanning

Combinatie massage

Ontspan en stimuleer

Geniet van een stimulerende combinatie van relaxatie en diepte massage. Jij zal een wisselwerking van spanning en ontspanning ervaren. Jouw ortho en parasympatisch zenuwstelsel zullen beide gestimuleerd worden.

Samen loskoppelen om daarna met vernieuwde energie te connecterenWant samen genieten is dubbel genieten. Geniet met je partner, vriend(in), geliefde van een heerlijke ontspannende massage.  Een duo massage is ook het ideale geschenk voor verjaardagen, feestdagen, moeder/vaderdag,… Want wie krijgt er u niet graag een moment van ontspanning cadeau?

Belangrijk om te weten!
Boeken enkel via WhatsApp of mail! Boekingen via dit systeem kunnen niet gegarandeerd worden. Deze dienst kan enkel 24 uur op voorhand geboekt worden en is afhankelijk van de beschikbaarheid van een tweede massagetherapeut. Gelieve hier rekening mee te houden.

Aarzel niet om bij twijfel een berichtje te sturen ik zoek graag mee naar een gepast moment.

Duo massage

Samen genieten

Intuïtieve massage

Wegdromen

Een zachte, rustige en ontspannende massage met trage, lange en openen bewegingen. Masseren vanuit het gevoel, het hart en de verbinding.

Tijdens een intuïtieve massage zal ik niet masseren volgens een vaste structuur, maar luisteren naar jouw lichaam. 

Ik bied een shiatsu basis behandeling aan. Deze heeft een diepgaand ontspannend effect. Na een Shiatsu behandeling zal je ervaren wat het betekend om je lichaam te activeren. Vaak combineer ik deze techniek met een diepte massage. Dit is echter wel steeds op aanvraag.

* Enkel op aanvraag

Shiatsu

Activeer en beleef

Dank jullie wel!

Eerste keer ben ik bij Sammy langsgegaan voor een ontspannende massage voor mijn gespannen lijf. 2e maal kwam ik voor Shiatsu-sessie op voorstel van Sammy om mijn lijf terug 'losser' te maken. De sessies bij Sammy is zeker een van de beste behandelingen die ik al gekregen heb. Sammy voelt zeer goed aan wat je lichaam nodig heeft & weet wat hij doet, op een respectvolle & rustige manier.
c.s.
Combinatie behandeling
Duo massage top, 2 masseurs die weten waar de gevoelige spieren liggen. Helemaal zen en ontspannen na deze massage heel aangename personen waar je je direct op je gemak bij voelt.
e.m.
Relax Duo
Doordat hij de rust zelve is, neemt Sammy je mee in de meest relaxerende massage ever. Een echte aanrader!
w.v.
Relaxatie massage
Sammy is een aangename persoon. Hij stelt je op uw gemak. Hij biedt een luisterend oor en geeft goede tips mee. Echte aanrader , ik ga zeker terug voor meer behandelingen ! Top
r.d.
Lichaamswerk
Weet wat hij doet. De spieren werden met stevig druk en goede technieken losgemaakt waar knopen waren, er was ook aandacht voor de ligamenten en de huid werd met voldoende olie goed aangeraakt en zorgde voor een ontspannen effect.
g.c.
Diepte massage
Gemoedelijk onthaal. Sammy maakt tijd om te luisteren. Op voorhand duidelijke uitleg. Aan te raden massage bij burn-out/ depressie of nood aan total relax. A must do!
a.v.
Relaxatie massage
Als je even vastloopt, zijn de verdiepende vragen een grote ondersteuning om terug uitwegen te zien! Maar om uit mijn hoofd te raken, ben ik gestart met een heerlijk relaxerende massage in combi met shiatsu. Een sterke eigen toets! Dankjewel voor de no-nonsens aanpak, handvaten om terug aan de slag te gaan. Ik kan het sterk aanbevelen om jezelf op jouw spoor te zetten!
i.w.
Combinatie behandeling
Sammy kent z'n vak. Eerste kennismaking en zonder meer overtuigd/ Anderhalf uur onder de heleden handen van Sammy: veel te snel voorbij. Respect voor iemand die passioneel met z'n vak bezig is.
f.b.
Relaxatie massage
Een onvergetelijk moment van ontspanning. Echt een aanrader voor een professionele massage behandeling. Er is geen woord om te beschrijven hoe goed en relax je echt voelen na een intuïtieve massage . Sammy is echt de max! Ik kijk al naar uit voor de volgende sessie !
p.p.
Relaxatie massage
Dank je wel voor de massage! Nu weet ik waar ik terecht kan als ik nog eens zo een massage wil.
m.a.
Relaxatie massage

De voordelen van lichaamswerk.

Stress en humeur:
Mentale en fysieke zijn met mekaar verbonden. Heb je pijn of ben je moe? Dan gaat je humeur daaronder lijden. Maar als jij je goed in je vel voelt, dan verbetert ook je humeur. Door een massage nemen stress en nervositeit af en een regelmatige massagebeurt bevorderd de connectie tussen mentaal en fysiek.

Herstel van spieren:
Een regelmatige massage is goed voor de bloedsomloop. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kan het lichaam sneller herstellen.

Immuunsysteem: 
Afvalstoffen verlaten sneller je lichaam en het lichaam kan beter voedingsstoffen opnemen. Hierdoor kan je lijf snel weer nieuwe energie opnemen. Dit versterkt je immuunsysteem en vergroot je weerstand tegen ziekten. Je moet dit op lange termijn bekijken door regelmaat in je levensstijl te brengen. En net als gezonde gewoontes kan massage hier ook deel van uitmaken.

Bloeddruk:
Je hart, lichaam en geest zullen relaxter worden na enkele minuten massage. Je doet geen inspanning, dus zal je hart ook minder bloed moeten rondpompen. De bloeddruk verlaagd wat een voordeel is voor mensen met een hoge bloeddruk of personen met een te hoog stress gehalte.

Ontspanning:
Het masseren van het lichaam zorgt ervoor dat alle onderdelen van het lichaam gaan ontspannen. Jij komt in een staat van totale ontspanning, een heerlijk relaxmoment. Op het eind van een massage kan je in een toestand geraken die bijna in de buurt komt van slaap.

comon-sense