Geniet van een heerlijke, heilzame massage. Neerdalen in rust en ontspanning, eventjes ontladen, om daarna met nieuwe energie in het leven te staan.

Een goede massage stelt je in staat om meer bewust te worden van je eigen lichaam. Dit is het ultieme cadeau dat jij aan jezelf kunt schenken.

Elke behandeling start en eindigt met een kort gesprek. Even kennismaken en verdiepen. Een moment waarin jij eventuele vragen kan stellen. 

De massages worden gegeven bij Sweat Healthcenter in Maldegem. Wil jij een massage op maat of aan huis? Stuur een WhatsApp bericht voor meer info.

Wegens tijdelijke veranderingen in werkuren is het in November en December niet mogelijk om online te boeken. Boeken kan het makkelijkst via WhatsApp of mail. Dank je wel voor het begrip.

massagetherapie

De kunst van ontspanning

Kom volledig tot rust met deze ontspannende intuïtieve massage waarbij verschillende technieken worden toegepast. Masseren vanuit het gevoel, het hart en de verbinding. 

Tijdens deze massage zal ik niet masseren volgens een vaste structuur, maar luisteren naar jouw lichaam. Ik neem de nodige tijd om voor de massage te luisteren naar jouw vragen om de massage hier zoveel mogelijk op af te stemmen.

 Je kan kiezen om deze massage te ervaren op de massagetafel of op de futon.

com’on sense massage

open je zintuigen

Combinatie massage

Ontspan en stimuleer

Geniet van een stimulerende combinatie van relaxatie en diepte massage. Deze massage is gericht op ontspanning en is niet te vergelijken met een klassieke diepte massage. Jij zal een wisselwerking van spanning en ontspanning ervaren.

Samen loskoppelen om daarna met vernieuwde energie te connecterenWant samen genieten is dubbel genieten. Geniet met je partner, vriend(in), geliefde van een heerlijke ontspannende massage.  Een duo massage is ook het ideale geschenk voor verjaardagen, feestdagen, moeder/vaderdag,… Want wie krijgt er nu niet graag een moment van ontspanning cadeau?

Belangrijk om te weten!
Boeken enkel via WhatsApp of mail! Afhankelijk van de beschikbaarheid van een tweede massagetherapeut. Gelieve hier rekening mee te houden.

Aarzel niet om bij twijfel een berichtje te sturen ik zoek graag mee naar een gepast moment. Handig is al je op voorhand al enkele moment kan doorgeven.

Duo massage

Samen genieten

Diepte massage

Stimuleer en herstel

Een helende massage met diepe drukkingen op de spieren; zorgt voor verlichting van spierspanningen en stimulatie van het immuunsysteem. Geschikt voor verschillende klachten als, rug, nek, schouders, benen en zelfs bij stress. Deze massage kan ook sporters ondersteunen om preventief blessures te voorkomen en het lichaam sneller laten  recupereren. 

Voor de start van deze massage bespreken we welke intensiteit van diepte je wenst. Dit is standaard geen relaxerende massage. Wil je specifieke zones behandelen of liever combineren met relaxerende momenten? Tijdens het boekingsproces kun je mij ook meer informatie bezorgen in het vak specifieke vragen. De behandeling van 30 min. is een vervolg behandeling en te boeken na je eerst behandeling en enkel op aanvraag.

Dank jullie wel!

Eerste keer ben ik bij Sammy langsgegaan voor een ontspannende massage voor mijn gespannen lijf. 2e maal kwam ik voor Shiatsu-sessie op voorstel van Sammy om mijn lijf terug 'losser' te maken. De sessies bij Sammy is zeker een van de beste behandelingen die ik al gekregen heb. Sammy voelt zeer goed aan wat je lichaam nodig heeft & weet wat hij doet, op een respectvolle & rustige manier.
c.s.
Combinatie behandeling
Duo massage top, 2 masseurs die weten waar de gevoelige spieren liggen. Helemaal zen en ontspannen na deze massage heel aangename personen waar je je direct op je gemak bij voelt.
e.m.
Relax Duo
Doordat hij de rust zelve is, neemt Sammy je mee in de meest relaxerende massage ever. Een echte aanrader!
w.v.
Relaxatie massage
Sammy is een aangename persoon. Hij stelt je op uw gemak. Hij biedt een luisterend oor en geeft goede tips mee. Echte aanrader , ik ga zeker terug voor meer behandelingen ! Top
r.d.
Lichaamswerk
Weet wat hij doet. De spieren werden met stevig druk en goede technieken losgemaakt waar knopen waren, er was ook aandacht voor de ligamenten en de huid werd met voldoende olie goed aangeraakt en zorgde voor een ontspannen effect.
g.c.
Diepte massage
Gemoedelijk onthaal. Sammy maakt tijd om te luisteren. Op voorhand duidelijke uitleg. Aan te raden massage bij burn-out/ depressie of nood aan total relax. A must do!
a.v.
Relaxatie massage
Als je even vastloopt, zijn de verdiepende vragen een grote ondersteuning om terug uitwegen te zien! Maar om uit mijn hoofd te raken, ben ik gestart met een heerlijk relaxerende massage in combi met shiatsu. Een sterke eigen toets! Dankjewel voor de no-nonsens aanpak, handvaten om terug aan de slag te gaan. Ik kan het sterk aanbevelen om jezelf op jouw spoor te zetten!
i.w.
Combinatie behandeling
Sammy kent z'n vak. Eerste kennismaking en zonder meer overtuigd/ Anderhalf uur onder de heleden handen van Sammy: veel te snel voorbij. Respect voor iemand die passioneel met z'n vak bezig is.
f.b.
Relaxatie massage
Een onvergetelijk moment van ontspanning. Echt een aanrader voor een professionele massage behandeling. Er is geen woord om te beschrijven hoe goed en relax je echt voelen na een intuïtieve massage . Sammy is echt de max! Ik kijk al naar uit voor de volgende sessie !
p.p.
Relaxatie massage
Meer reviews via onderstaande linken of klik op een link om zelf een review achter te laten. Dank je wel!

Wat kan je verwachten?

Aankomst:
Mijn praktijk is gelegen in het gebouw van Sweat healthcenter. De ingang is vooraan het gebouw via de glazen deuren. Het kan dat deze bij aankomst nog gesloten zijn. Geen nood ik laat u zsm binnen. Bent u vroeger? Dan mag u mij altijd contacteren. Starten doen we met een kort kennismakingsgesprek. Ik luister naar eventuele vragen en ga jouw massage hierop afstemmen. Na dit gesprek verlaat ik de ruimte voor enkele minuten zodat jij je op je gemak kan uitkleden en kan gaan liggen. Jij beslist zelf tot waar jij je comfortabel mee voelt. Zit je met vragen? Twijfel dan niet om ze te stellen.

Geniet van jouw massage:
Vergeet niet om voor de massage indien nodig even naar de wc te gaan. Ga even offline. Zet je telefoon op niet storen of schakel hem uit. Zelfs hem horen trillen kan voor afleiding zorgen. Doe juwelen en sieraden uit. Deze kunnen tijdens de massage in de weg zitten. Heb je het warm of koud tijdens de massage? Is er iets niet comfortabel? Laat dit even weten en ik doe het nodige om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Zit je met vragen? Twijfel dan niet om ze te stellen.

De behandeling:
Tijdens iedere behandeling gebruik ik warme geurende olie. Ook de tafel en de Futon zijn verwarmd. Dit kan natuurlijk afwijken door de temperaturen buiten. Voor jouw comfort en warmte ben je tijdens de massage bedekt. Op het einde van de massage geef ik je de kans om zachtjes te ontwaken. Hierna verlaat ik opnieuw de ruimte zodat jij je rustig terug kan aankleden. Ik voorzie tijd om de massage te bespreken en je een glaasje water aan te bieden. Zit je met vragen? Twijfel dan niet om ze te stellen.

Futon: 
Een Futon is een verwarmde Japanse mat op de grond. Je ligt laag en knus tussen kussens en handdoeken. Behandelingen op de Futon wijken af van die op de tafel. Het vraagt andere technieken. Zo zal ik bijvoorbeeld meer mijn lichaamsgewicht gebruiken om druk uit te oefenen en bevat deze massage minder knedingen en meer stroomlijnende en vloeiende bewegingen. Je kan bij je reservatie aangeven als je graag een behandeling op de Futon wenst. Zit je met vragen? Twijfel dan niet om ze te stellen.

Tijd:
Om een deugdzame massage te ervaren is 60 minuten voldoende. Uit ervaring merk ik echter dat mensen die een massage van 90 minuten of meer boeken in een diepere ontspanning terecht komen en langer de voordelen hiervan ondervinden. Dit is natuurlijk afhankelijk van persoon tot persoon en in welk opzicht u een massage wenst te boeken. Voor een diepte massage waarbij er gekozen wordt voor specifieke lichaamszones ter behandeling van spierklachten en pijn is doorgaans 60 min ruim voldoende.

Betaling:
Boek je een afspraak online? Dan kan u ervoor kiezen om het volledige bedrag online te betalen. Op die manier is het praktische gedeelte al van de baan en kunnen we volledig focussen op de massage. Wens je echter niet online te betalen of betaal je liever cash of met payconic? Dan kan u dat bij het reserveren ook kiezen. Meer info over annuleringen en terugbetalingen? Lees dan even de algemene voorwaarden.

De voordelen van massage.

Stress en humeur:
Mentale en fysieke zijn met mekaar verbonden. Heb je pijn of ben je moe? Dan gaat je humeur daaronder lijden. Maar als jij je goed in je vel voelt, dan verbetert ook je humeur. Door een massage nemen stress en nervositeit af en een regelmatige massagebeurt bevorderd de connectie tussen mentaal en fysiek.

Herstel van spieren:
Een regelmatige massage is goed voor de bloedsomloop. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kan het lichaam sneller herstellen.

Immuunsysteem: 
Afvalstoffen verlaten sneller je lichaam en het lichaam kan beter voedingsstoffen opnemen. Hierdoor kan je lijf snel weer nieuwe energie opnemen. Dit versterkt je immuunsysteem en vergroot je weerstand tegen ziekten. Je moet dit op lange termijn bekijken door regelmaat in je levensstijl te brengen. En net als gezonde gewoontes kan massage hier ook deel van uitmaken.

Bloeddruk:
Je hart, lichaam en geest zullen relaxter worden na enkele minuten massage. Je doet geen inspanning, dus zal je hart ook minder bloed moeten rondpompen. De bloeddruk verlaagd wat een voordeel is voor mensen met een hoge bloeddruk of personen met een te hoog stress gehalte.

Ontspanning:
Het masseren van het lichaam zorgt ervoor dat alle onderdelen van het lichaam gaan ontspannen. Jij komt in een staat van totale ontspanning, een heerlijk relaxmoment. Op het eind van een massage kan je in een toestand geraken die bijna in de buurt komt van slaap.

comon-sense