De kunst van ontspanning

Geniet van een heerlijke, heilzame massage. Neerdalen in rust en ontspanning, eventjes ontladen, om daarna met nieuwe energie in het leven te staan.

Ben je ook steeds opzoek naar een degelijke massage? Een goede massage stelt je in staat om meer bewust te worden van je eigen lichaam. Dit is het ultieme cadeau dat jij aan jezelf kunt schenken. 

Kom je nu voor een moment ontspanning of eerder om pijn in je lichaam te verlichten. Bij com’on sense ben je aan het juiste adres. Het is ook een mooie aanvulling op je bezoeken bij de kinesist of osteopaat.

Geen saaie witte ruimte maar een warm blauw zal je verwelkomen. Blauw staat voor vertrouwen, wijsheid, loyaliteit, expertise en eerlijkheid. Zoals de lucht en de oceanen een constanten stabiliteit. Dit alles komt samen in een rustgevende, huiselijke sfeer waarin jij centraal staat. 

Reserveren kan tot 4 uur op voorhand. Wil je korter op voorhand boeken? Stuur mij dan zeker een berichtje zodat ik de beschikbaarheid kan controleren. Je mag mij altijd contacteren met specifieke vragen. Zodoende kunnen we de sessies afstemmen naar jouw noden.

com'on sense
voed je zintuigen

Deze massage is een ervaring die verder gaat dan alleen het fysieke aspect. Hij is samengesteld uit verschillende technieken en jaren ervaring.

Ik stem af op jouw noden, zowel fysiek als emotioneel. Tijdens deze massage wordt niet alleen gebruikgemaakt van verschillende massagetechnieken, maar ook van de intuïtie en verbinding om dieperliggende spanningen en blokkades aan te pakken.

Door te verbinden en te luisteren naar wat het lichaam nodig heeft, ga ik op een zachte en respectvolle manier werken aan het loslaten van spanning en het herstellen van de balans. Deze benadering zorgt voor een diepe ontspanning en een gevoel van welzijn op zowel fysiek als mentaal niveau.

Deze intuïtieve massage bij com’on Sense is meer dan alleen een behandeling voor het lichaam; het is een helende ervaring die de jou in staat stelt om weer in contact te komen met jezelf en om los te laten wat niet meer nodig is. Het resultaat is vaak een gevoel van innerlijke rust, hernieuwde energie en een betere verbinding tussen lichaam, geest en ziel.

wat te verwachten

Tafel

Futon

Combinatie massage
evenwicht en balans

Geniet van een stimulerende combinatie van relaxatie en diepte massage.

Twijfel je tussen de com’on sense en een diepte massage? Deze massage is gericht op ontspanning en is niet te vergelijken met een klassieke diepte massage. We bespreken eerst de zones waar jij focus op wil brengen. Op gepaste momenten zal ik dieper en steviger masseren maar telkens met het doel om te ontspannen. Jij zal een wisselwerking van spanning en ontspanning ervaren.

wat te verwachten

Tafel

Futon

diepte massage
breng in evenwicht

Een diepte massage is een krachtige vorm van massage die diep in de spieren en bindweefsels doordringt om spanning, knopen en vastzittend weefsel los te maken.

Tijdens deze intensieve behandeling gebruik ik afwisselend langzame en snelle bewegingen. Stevige druk en verschillende technieken om spanning en pijn te verlichten. De verlichting en ontspanning die volgen zijn de moeite waard. Het kan helpen bij het verlichten van chronische pijn, het verbeteren van de flexibiliteit en het bevorderen van een betere lichaamshouding. Na een diepte massage voelen veel mensen zich, soepel, vrij en licht. Deze massage kan ook sporters ondersteunen om preventief blessures te voorkomen en het lichaam sneller laten recupereren. 

Voor de start van deze massage bespreken we welke intensiteit van diepte je wenst en welke methodes ik ga gebruiken. Dit is geen ontspannende massage. De behandeling van 30 min. is een vervolg behandeling en te boeken na je eerst behandeling van 60 min en enkel op aanvraag.

wat te verwachten

com'n relax

Dit is een basis maar deugdzame en kwalitatieve Zweedse relaxatie massage van 60 min. 

Het verschil met de com’on sense massage is dat deze massage geen gebruik maakt van verschillende gecombineerde technieken die uit nieuwe lessen en jaren ervaringen voortkomen. Ook wordt er tijdens deze massage niet intuïtief gewerkt. Tijdens deze massage gebruik ik dezelfde olie echter zonder geur en niet verwarmd. De tafel zal ook niet verwarmd zijn. Deze massage is enkel online te boeken en te betalen en dit op specifieke tijden doorheen de week. Voor en na de massage zal er ook minder tijd voorzien worden voor een bespreking. Niet aan huis beschikbaar.

Een Zweedse massage is een traditionele vorm van massage die gericht is op het bevorderen van de algehele ontspanning. Het is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning en verlichting van stress.

Ga je toch liever voor een meer diepgaandere massage? Kies dan voor de com’on sense massage bovenaan.

* betaal je liever niet online of lukt de betaling niet? Dan zal ik je zsm een betaalverzoek sturen via Whatsapp. Als de betaling ontvangen is zal de reservatie bevestigd worden. Indien niet zal de reservatie door com’on sense worden geannuleerd.

wat te verwachten

Het comfort van je eigen thuis

Beeld je in dat je vanuit je vertrouwde omgeving kan genieten van een deugdzame massage. Heerlijk voor de haard of tijdens de zomer in de tuin of aan het zwembad? Geen gedoe en verkeer onderweg. Ik kom met mijn tafel en alle benodigdheden tot bij jou. Jij voorziet een ruimte waarin jij je comfortabel voelt en waar je in alle stilte en rust kan ontspannen. Daarna kan je zonder zorgen verder met je dag of een warme douche nemen en een zalige nacht tegemoet gaan.

Een massage aan huis kan enkel geboekt worden via Whatsapp. Bij de kost van een massage aan huis komt 15 euro binnen de aangegeven regio verder dan deze regio komt er 0,5 cent per km bij. Neem even contact op als je regio niet in de lijst voorkomt dan kijk ik dit even voor je na en bereken ik jouw persoonlijke prijs.

"Al een paar keer genoten van een relaxatie massage en steeds weer opnieuw is het genieten. Zeer professioneel voelt jou lichaam aan wat op het moment nodig is en stuurt bij. Sammy is en straalt rust uit en dat helpt je al een stuk verder om te ontspannen. Zeker een aanrader en mijn volgende massage is een feit. Sammy verzorg die handjes goed zodat je nog veel mensen in ontspannende sfeer mag brengen. Ik heb er alvast van genoten."
Brigitte V.
com'on sense massage

Dank jullie wel!

Meer reviews via onderstaande linken of klik op een link om zelf een review achter te laten. Dank je wel!
Duo massage top, 2 masseurs die weten waar de gevoelige spieren liggen. Helemaal zen en ontspannen na deze massage heel aangename personen waar je je direct op je gemak bij voelt.
e.m.
Relax Duo
Doordat hij de rust zelve is, neemt Sammy je mee in de meest relaxerende massage ever. Een echte aanrader!
w.v.
Relaxatie massage
Sammy is een aangename persoon. Hij stelt je op uw gemak. Hij biedt een luisterend oor en geeft goede tips mee. Echte aanrader , ik ga zeker terug voor meer behandelingen ! Top
r.d.
Lichaamswerk
Weet wat hij doet. De spieren werden met stevig druk en goede technieken losgemaakt waar knopen waren, er was ook aandacht voor de ligamenten en de huid werd met voldoende olie goed aangeraakt en zorgde voor een ontspannen effect.
g.c.
Diepte massage
Gemoedelijk onthaal. Sammy maakt tijd om te luisteren. Op voorhand duidelijke uitleg. Aan te raden massage bij burn-out/ depressie of nood aan total relax. A must do!
a.v.
Relaxatie massage
Als je even vastloopt, zijn de verdiepende vragen een grote ondersteuning om terug uitwegen te zien! Maar om uit mijn hoofd te raken, ben ik gestart met een heerlijk relaxerende massage in combi met shiatsu. Een sterke eigen toets! Dankjewel voor de no-nonsens aanpak, handvaten om terug aan de slag te gaan. Ik kan het sterk aanbevelen om jezelf op jouw spoor te zetten!
i.w.
Combinatie behandeling
Sammy kent z'n vak. Eerste kennismaking en zonder meer overtuigd/ Anderhalf uur onder de heleden handen van Sammy: veel te snel voorbij. Respect voor iemand die passioneel met z'n vak bezig is.
f.b.
Relaxatie massage
Een onvergetelijk moment van ontspanning. Echt een aanrader voor een professionele massage behandeling. Er is geen woord om te beschrijven hoe goed en relax je echt voelen na een intuïtieve massage . Sammy is echt de max! Ik kijk al naar uit voor de volgende sessie !
p.p.
Relaxatie massage
Eerste keer ben ik bij Sammy langsgegaan voor een ontspannende massage voor mijn gespannen lijf. 2e maal kwam ik voor Shiatsu-sessie op voorstel van Sammy om mijn lijf terug 'losser' te maken. De sessies bij Sammy is zeker een van de beste behandelingen die ik al gekregen heb. Sammy voelt zeer goed aan wat je lichaam nodig heeft & weet wat hij doet, op een respectvolle & rustige manier.
c.s.
Combinatie behandeling